Det blir inte lätt för oss.

Lejonet

23:e juli – 22:a augusti
Planet – solen
Element – eld

lejonet babyBebisen som föds I lejonets tecken är, i brist på bättre beskrivning, högljudd! Sömn är något som kommer kännas avlägset och overkligt för er då hon kommer hålla er vakna nätterna igenom. Det är en bebis som vill bli hörd och hon låter gärna alla få veta det.

Hon älskar att vara i centrum för allas uppmärksamhet och mycket i er familj kommer att cirkulera omkring henne. Hon njuter av att ha publik, så det är inte förvånande att många lejonbebisar växer upp och blir artister.

Lejonbebisen är tävlingsinriktad och hon ställer höga krav på sig själv. Tillsammans med andra barn, och i andra sociala situationer, har hon lätt att få nya vänner. Hon trivs med att interagera och med att befinna sig i centrum. Hon kan ha lite svårt att dela med sig av roller, ansvar och även leksaker.

Hon är drottning i varje situation och hon vill gärna leda de andra, sätta regler och kontrollera att de efterlevs. Kort sagt, lejonet är ledaren och alltid kul att vara med. Hon förväntar sig ett bekvämt liv i sitt kungarike, och ve den förälder som inte spelar med.

När jag tänker efter, låter inte det här precis som Baris?:P
Jag har sagt det hela tiden, det blir en mini-Baris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0